Cautare

2391 de rezultate pentru "vasile bratianu" (2.65 secunde)
I.C. Bratianu nr. 5, sector 3. Urmatorul targ de cristale de la Muzeul de Geologie va fi peste o luna.
Scoala Generala Nr.11 Heliade Radulescu, sectorul 1 Scoala Generala Nr.17 Pia Bratianu, sectorul 1 Colegiul German Goethe, sectorul 1 Liceul Biling Miguel Cervantes, sectorul 1 Scoala Generala Nr.
Bratianu, Jijila, Grindu, Vacareni si Luncavita cu satele componente, pot ajunge in orasul Babadag trecand prin municipiul Tulcea. Mai mult, locuitorii orasului Macin si ai comunelor Smardan, Carcaliu, Greci, Turcoaia, Peceneaga si Cerna nu ar avea niciun mijloc de transport in comun pentru a se deplasa la Babadag.
Adresa firmei este pe Strada Ion C. Bratianu, nr. 18, Buftea.
Bratianu, nr. 2, Bucuresti) intre orele 17:00 si 19:00 si se va bucura de prezenta a circa 80 oameni de afaceri din diferite domenii de activitate.
Tot de la Editura Humanitas, avem la vanzare in cadrul targului de Craciun cartea Din viata lui Ion Bratianu, pe care o recomand tuturor romanilor) si cartea Darul lui Mos Craciun de T.O.Bobe.
Dupa ce a pasit pe teritoriul Romaniei, punand prima data piciorul pe pamant romanesc in localitatea Drobeta Turnu-Severin (prima casa in care a intrat fiind actualmente biblioteca), Bratianu l-a insotit mai departe cu trasura pana la podul Mogosoaiei.
Volumele donate in acest an la Gaudeamus Constanta de catre expozanti - editurile Casa Radio si Nemira, si vizitatori, au ca destinatie biblioteca Liceului Tehnic I. C. Bratianu din comuna Nicolae Balcescu, judetul Constanta.
Bratianu, Splaiul Independentei, Pod Opera, Piata Opereit Circula la interval de aprox. 5 minute. • Troleul 90 - sStadionul National, Matei Voievod, Bd.
Unitatea de Management a Proiectului POSDRU-DCT Secretariatul ACADEMIEI DE STIINTE MEDICALE Bucuresti, b-dul I. C. Bratianu nr.1, Sector 3 Tel/fax: 021 213115380 E-mail: [email protected] Sursa : COMUNICAT DE PRESA
Bratianu / Statuia lui Iuliu Maniu / Statuile Regelui Ferdinand I si a Reginei Maria / Statuia lui Mihai Viteazul Ora 11.15 - Primirea Soliilor din Cetatile de Scaun - terasa Sala Unirii Ora 12.00 - Te Deum - Catedrala Ortodoxa a Incoronarii Ora 13.00 - Parada militara, defilarea trupelor si tehnicii militare - Bulevardul 1 Decembrie 1918 Ora 14.00 - Marea Unire a Bucatarilor, Latura de Vest a Cetatii Alba Carolina Ora 15.00 - Cant si suflet romanesc, spectacol de muzica populara cu:
Vor fi decorate bulevardele Magheru, Balcescu, I.C. Bratianu, Unirii, Piata Unirii, Piata Universitatii, Piata Romana, Bd. Lascar Catargiu, Regina Elisabeta, Piata Victoriei, Bd.
Expozitia antreprenorilor se desfasoara in incinta Palatului Parlamentului, galerii si sala I.I.C. Bratianu.
Pana atunci, clientele noastre stiu ca pot ajunge la noi cel mai bine prin pasajul pozitionat vizavi de Cocor, pe IC Bratianu care iese direct in Covaci.
Dar Bratianu - Cartof, alt - pe nedrept - memorabil personaj? Cel putin, toti acestia nu au avut ferocitatea unor primari din perioada precedenta, Doncea - Marele Demolator sau Dinca - Balconetti (spaima balcoanelor inchise cu geamlac ale blocurilor).
Si Ferdinand a avut sansa, sau poate indemanarea, de a avea in preajma un om politic cu adevarat patriot, pe Bratianu...
Dupa o curatenie primara, care a dus la disparitia unor personaje penale sau doar penibile precum Iosifescu Zambra sau Bratianu-Cartof, fiecare partid a incercat sa creeze macar impresia de onorabilitate a celor care ar fi trebuit sa castige sufragiile electoratului.
Bratianu spunea ca principala calitate a unui politician este sa aiba simtul masurii. Am auzit ca si tie ti-a pus sula in coasta.
Bratianu, care reusea sa-i faca si pe corespondentii cei mai putin dispusi sa asculte discursuri politice sa devina atenti cand vorbea el la Conferinta de la Paris, sau de prestigiul castigat la Geneva de Nicolae Titulescu.
I.C.Bratianu - P-ta. Constitutiei - Bd. Natiunile Unite - Parcul Izvor. Recomandam conducatorilor auto sa circule cu atentie, sa respecte semnalele politistilor rutieri si sa utilizeze ca rute ocolitoare:
google-analytics.com